Kifra-Magnolia

3 995 Ft

A Magnolia Laundry Fragrance viaszos citrom illatú, friss és buja virágos jegyekkel. A Magnolia egy nagyon népszerű parfüm, virágokkal teli kompozíció, nagyon intenzív és zsúfolt másodlagos jegyekkel.

A virágzó magnóliák látványos látványt nyújtanak. A család körülbelül 200 fajt tartalmaz, amelyek főként két régióban, Ázsiában és Amerikában vannak elterjedve. A virág nevét Pierre Magnol francia botanikusról kapta, aki a jelenlegi botanikai osztályozási rendszer mögött állt. A magnóliát az egyik legrégebbi virágzó növénynek tartják.

A fűszeres és a citrusos jegyek ebben a mosodai illatban festői hátteret teremtenek a magnólia lágy illatainak, egy költői tájnak egy virágzó fa alatti tóval.

Hogyan adagoljuk a koncentrált Kifra mosodai parfümöt?

A Kifra koncentrált mosodai parfümöt a ruha végső tisztítására használják. Ez egy olyan termék, amelyet a mosodai tisztítási ciklusra terveztek.

Adagolás: 2,5 ml 50 ml vízzel hígítva (a feltüntetett mennyiség a mosógép kondicionáló részébe kerül). Vagy 2,5 ml 50 ml bármilyen öblítőhöz keverve (még jobban felerősíti az öblítő illatát és tartósságát).

Az átlagos használat 80 mosásra elegendő.

A termék minden mosógéphez alkalmas, bármilyen mosószerrel, öblítővel és bármilyen textílián használható.

A parfümtartályt a legjobb körülmények között kell tárolni, és a csomagoláson található utasításoknak megfelelően kell kezelni.

5 készleten

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kifra-Magnolia” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítási Információk

A szállítás díjja 2 500Ft.
A csomagok kiszállítását a GLS Futárszolgálat végzi.